Author Topic: Opengl program isn't getting executed  (Read 215 times)

Offline Yashaswi

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 2
Opengl program isn't getting executed
« on: August 18, 2020, 08:13:20 am »
Even ever I code for opengl while clicking on build and run button default "hello world" is executed in output window but c++ program is working fine.
I have integrated CB and each and every required file to setup opengl in CB.
Can anyone help me with this out.

Offline BlueHazzard

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 2814
Re: Opengl program isn't getting executed
« Reply #1 on: August 18, 2020, 09:07:02 am »
Quote
Even ever I code for opengl while clicking on build and run button default "hello world" is executed in output window but c++ program is working fine.
Can you describe a bit more?
Do you use projects?
Do you have open multiple projects?
Have you activated the right project?

Offline Yashaswi

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 2
Re: Opengl program isn't getting executed
« Reply #2 on: August 18, 2020, 08:19:51 pm »
Can you describe a bit more?
When I installed codeblocks for the first time even opengl program worked fine but later even other programs didn't worked out fine. I have reinstalled CB but there was no change with opengl. I have made all perquisites required to configure opengl with CB. I think program is being compiled but isn't executing in output window because I don't get any error.
Do you use projects?
Yes
Do you have open multiple projects?
No
Have you activated the right project?
Yes

Offline BlueHazzard

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 2814
Re: Opengl program isn't getting executed
« Reply #3 on: August 19, 2020, 09:03:31 am »
Make full rebuild:
Build->Clean
Build->Build
or
Build->Rebuild

Post the output of the Build Log tab here:
http://wiki.codeblocks.org/index.php?title=FAQ-Compiling_(general)#Q:_How_do_I_report_a_compilation_problem_on_the_forums.3F

Quote
When I installed codeblocks for the first time even opengl program worked fine but later even other programs didn't worked out fine.
What does "didn't worked out fine" mean? Be descriptive... Are you getting error messages? Do you get runtime errors? Does the compilation work? We do not know what your problem is, so you have to describe it to us...