Author Topic: Probably a bug in Project build options -> Custom variables  (Read 4983 times)

Offline polygon7

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 104
    • Home site
Probably a bug in Project build options -> Custom variables
« on: August 19, 2005, 10:44:48 pm »
Hi,
i add following variables to my project:
Quote
            <Variable name="normal" value="/nodefaultlib /incremental:no /entry:"Main" /map /mapinfo:LINES /opt:ref /opt:nowin98 /fixed /filealign:32 /force:MULTIPLE /merge:.data1=.text /merge:.data=.text /merge:.rdata=.text /merge:.CRT=.text /merge:.text=.p7 /section:.p7,rwx /ignore:4078"/>
            <Variable name="dropperV2" value="/nodefaultlib /entry:"Main" /map /mapinfo:LINES /force:MULTIPLE /fixed:no /merge:.data1=.text /merge:.data=.text /merge:.rdata=.text /merge:.CRT=.text /merge:.text=.p7 /section:.p7,rwx /ignore:4078 /opt:nowin98"/>
            <Variable name="dropper_run" value="dropper.cmd"/>
            <Variable name="kompresuj" value="kompresuj.cmd"/>
            <Variable name="mapcrunch" value="map_crunch.cmd"/>
         
I closed C::B, and run it again and then C::B can't load my project again. If i remove following lines from *.cbp file then everything is OK.
Could you try to reproduce this behavior? I think the value lines are too long, but when i write it in custom variables edit box i haven't any error messages.
best regards,
p7
 Free open source UML modeling tool: ArgoUML

Offline mandrav

  • Project Leader
  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 4315
    • Code::Blocks IDE
Re: Probably a bug in Project build options -> Custom variables
« Reply #1 on: August 19, 2005, 11:09:02 pm »
It's probably the quotes you 're using in some places, like
Code
/entry:"Main"
Try removing or escaping them. If none of these work, please submit a bug report.

Yiannis.
Be patient!
This bug will be fixed soon...

Offline polygon7

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 104
    • Home site
Re: Probably a bug in Project build options -> Custom variables
« Reply #2 on: August 19, 2005, 11:32:53 pm »
It's probably the quotes you're using in some places, like
Code
/entry:"Main"
You are right. Escaping quotes doesn't help, it works only when removing quotes.
best regards,
p7
 Free open source UML modeling tool: ArgoUML

Offline rickg22

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 2283
Re: Probably a bug in Project build options -> Custom variables
« Reply #3 on: August 20, 2005, 03:05:34 am »
It is a bug then. The storing of the variables should convert those to &quot; .