Author Topic: No again @ weird "error"  (Read 16721 times)

Offline Ceniza

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 1441
    • CenizaSOFT
No again @ weird "error"
« Reply #15 on: July 13, 2005, 01:55:23 am »
Quote from: mandrav
What wx version did you use?


I'm using wxWidgets 2.6.1-Patch01 with MinGW's GCC 3.4.4 configured and build thru MSys. Is that enough info? :)

mandrav: I found in the README file of wxDockIt that you changed something. Is this error what you tried to solve?

Offline mandrav

  • Project Leader
  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 4315
    • Code::Blocks IDE
No again @ weird "error"
« Reply #16 on: July 13, 2005, 08:42:19 am »
Quote from: Ceniza
Quote from: mandrav
What wx version did you use?


I'm using wxWidgets 2.6.1-Patch01 with MinGW's GCC 3.4.4 configured and build thru MSys. Is that enough info? :)

Hehehe, yup :)

Quote from: Ceniza
mandrav: I found in the README file of wxDockIt that you changed something. Is this error what you tried to solve?

Now that I think of it, it might had something to do with it. The "update layout" event was fired before the actual layout took place. I moved the event firing after layout.
I noticed the bug with the project manager's page, which has a splitter for the opened files list and the splitter would go to position -22 because, when recalculating, the docks weren't in place yet.
So, yes, it might have something to do with it...

Yiannis.
Be patient!
This bug will be fixed soon...

Offline rickg22

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 2283
No again @ weird "error"
« Reply #17 on: July 13, 2005, 08:44:34 am »
Cool! So that means it'll be fixed soon? :D