Author Topic: [Solved] [QtWorkBench 0.6.0 alpha/Code::Blocks 10.05]: Integration problem ?  (Read 2827 times)

Offline didier

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 9
Environment :
[QtWorkBench 0.6.0 alpha/Code::Blocks 10.05 Build May 27, 2010]
Windows Vista 32bit Premium

Hi,

I'm encountering a problem with QtWorkBench : it doesn't store settings even if I check "This project uses QtWorkBench"

I guess it comes from the absence of target listed in the QtWorkBench pane. So, why is there none ?

Is there a work-around ?

Thanks  :wink:
« Last Edit: October 01, 2010, 05:24:03 pm by didier »

Offline didier

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 9
[QtWorkBench 0.6.0 alpha/Code::Blocks 10.05]: Integration problem ?
« Reply #1 on: September 30, 2010, 10:35:10 am »
Well.
Downgrading to 8.02 and it's fine.
After reviewing the plugin's code, it seems there is a regression in the c::b sdk involving the get method returning the number of build targets.
It's amazing because in a same project some targets are listed, others not. This is the case, for example with code::blocks source project. Try and you will see.
« Last Edit: September 30, 2010, 04:48:42 pm by didier »

Offline didier

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 9
[QtWorkBench 0.6.0 alpha/Code::Blocks 8.02]: Limitations ?!
« Reply #2 on: September 30, 2010, 04:53:28 pm »
OK.
QtWorkBench can't support global variables (bad .pro file is generated with '$(' horror) neither environment variables (empty vars)
So ... I give up.
« Last Edit: September 30, 2010, 04:55:14 pm by didier »