Author Topic: Problem with Sourceforge logs  (Read 4370 times)

Offline gd_on

  • Regular
  • ***
  • Posts: 443
Problem with Sourceforge logs
« on: September 07, 2013, 02:25:31 pm »
Since a few days, I have a problem to access the sourceforce logs.
The link : http://sourceforge.net/p/codeblocks/code/log/ does not work anymore (error 500 ?). Normally it displays the last log.
I can access a specific svn number like : http://sourceforge.net/p/codeblocks/code/9295/log/ but I can't access the next one : http://sourceforge.net/p/codeblocks/code/9296/log/ (error 404), which should exist because svn sees it.
Is there an other mean to access this last log ? a problem on sourceforge ? anything else ?

gd_on
Windows 10 or 7, svn C::B (last version or almost!), WxWidgets 2.8.12, Compilers TDM 4.9.2 32 bits (gcc and gfortran installed in C:\MinGW32). Tests with C::B 64 bits and WxWidgets 2.8.12 or 3.1.2 (64 bits) compiled by TDM 4.9.2 or Std 8.1 in C:\MinGW64

Offline Alpha

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 1513
Re: Problem with Sourceforge logs
« Reply #1 on: September 08, 2013, 12:11:49 am »
The mirror http://cb.biplab.in/websvn/log.php should work fine.

Offline gd_on

  • Regular
  • ***
  • Posts: 443
Re: Problem with Sourceforge logs
« Reply #2 on: September 08, 2013, 09:57:37 am »
Thanks  :D

gd_on
Windows 10 or 7, svn C::B (last version or almost!), WxWidgets 2.8.12, Compilers TDM 4.9.2 32 bits (gcc and gfortran installed in C:\MinGW32). Tests with C::B 64 bits and WxWidgets 2.8.12 or 3.1.2 (64 bits) compiled by TDM 4.9.2 or Std 8.1 in C:\MinGW64