Author Topic: The 09 March 2007 build is out.  (Read 18440 times)

Offline lubos

  • Almost regular
  • **
  • Posts: 131
Re: The 09 March 2007 build is out.
« Reply #15 on: March 11, 2007, 09:35:46 am »
ok i think i figured out my problem, im missing my libsdl_image file, i have no clue where it went and where to get it, i even re-downloaded my whole sdl package but didnt find the file. any advice (i hope i didnt sound too terribly dumb)

PS: im not sure how to install that sdl image stuff you gave me the link to earlier
just download sdl_mixer binary for your os and compiler from that link above, open it and copy files in lib to your sdl location lib, same with headers. but as i said, read that tutorial, it also describes seting it with code::blocks and with images!!

Offline Lord Delvin

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 8
Re: The 09 March 2007 build is out.
« Reply #16 on: March 11, 2007, 01:00:28 pm »
Trying to build my Project leads to this message:


-------------- Build: Debug in BoreasFramework ---------------
Compiling: Renderer\Font.cpp
mingw32-g++.exe: 1: No such file or directory
Process terminated with status 1 (0 minutes, 0 seconds)
0 errors, 0 warnings

It occurs in current Version...but in later Versions to...don't know why. The Project itself is okay, as it build untill friday, and since then I didn't change a thing. I completely reinstalled CodeBlocks and MinGW but the error remains. I'm using win2k sp4 as OS.
mfg, and hope that one may help me

EDIT: I found the source of the Problem:
mingw32-g++.exe -Wall -g -D_DEBUG 1 -Wall  -IC:\MinGW\include  -c C:\Xzon\Entwicklung\BoreasFramework\Renderer\Font.cpp -o obj\Debug\Renderer\Font.o

I guess the Debugoption is misspelled for minGW.


EDIT2: WAHH sorry, it's kind of my own fault...maybe some note to the define section would be usefull:)
« Last Edit: March 11, 2007, 01:13:05 pm by Lord Delvin »

Offline indigo0086

  • Almost regular
  • **
  • Posts: 150
Re: The 09 March 2007 build is out.
« Reply #17 on: March 11, 2007, 02:20:52 pm »
I'm not able to step in, out, etc when debugging anymore.

Offline nenin

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 95
Re: The 09 March 2007 build is out.
« Reply #18 on: March 11, 2007, 06:17:53 pm »

ERROR: C:\bin\CodeBlocks/share/codeblocks/plugins/debugger.dll: not loaded (missing symbols?)

C::B unpacked over svn3669, over svn3672- same error.
« Last Edit: March 11, 2007, 07:26:07 pm by nenin »

Offline dabomb

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 4
Re: The 09 March 2007 build is out.
« Reply #19 on: March 11, 2007, 07:53:28 pm »
:: === sdl, Debug ===
ld.exe:: cannot find -lwinmn
:: === Build finished: 1 errors, 0 warnings ===

aaaaaaaaarrrrrrrrrrrgggggggghhhhhhh :x

Offline DoMeN

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 66
Re: The 09 March 2007 build is out.
« Reply #20 on: March 12, 2007, 07:59:49 am »
Quote
Resolved Fixed:

    * Added gdb support for pausing the debuggee while running (thanks to kai7 for the tip)

Is this support intended only for windows or also for linux?

Offline mandrav

  • Project Leader
  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 4291
    • Code::Blocks IDE
Re: The 09 March 2007 build is out.
« Reply #21 on: March 12, 2007, 08:57:38 am »
Quote
Resolved Fixed:

    * Added gdb support for pausing the debuggee while running (thanks to kai7 for the tip)

Is this support intended only for windows or also for linux?

This was supported in linux for quite some time now. This fix was for windows.
Be patient!
This bug will be fixed soon...

Offline byo

  • Plugin developer
  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 837
Re: The 09 March 2007 build is out.
« Reply #22 on: March 13, 2007, 03:40:45 pm »
Can anyone fix a (old) bug #10106? It prevent me from using C::B...

This may be little bit hard to do, it's known problem related to encoding. Have you tried switching into UTF-8?