Author Topic: codeblocks full reset  (Read 1122 times)

Offline bekabo

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 10
codeblocks full reset
« on: June 03, 2020, 02:05:21 am »
 :) can any one explain how to fully reset codeblock setting and format setting, I tried removing codeblocks with control panal and
deleting app data codeblock setting .

didnt work :'(. :'( :'( :'( :(

Offline bekabo

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 10
Re: codeblocks full reset
« Reply #1 on: June 03, 2020, 02:06:12 am »
I deleted all temps btw. and deleted codeblocks registery keys.

Online stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6945
    • My Best Post
Re: codeblocks full reset
« Reply #2 on: June 03, 2020, 02:23:11 am »
Did you delete the Code::Blocks configuration files?

On Windows, look under "%APPDATA%\CodeBlocks" folder.

Tim S.
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Offline bekabo

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 10
Re: codeblocks full reset
« Reply #3 on: June 03, 2020, 02:34:26 am »
yeah I tried that like 5 times , reinstalled then tried that again nothing changes. :'( :'( :'( :'( :'(

Online stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6945
    • My Best Post
Re: codeblocks full reset
« Reply #4 on: June 03, 2020, 02:37:56 am »
So, I am guessing your problem is not in Code::Blocks.

Post what your problem is and maybe some one can help!

Link to FAQ on how to report Compiler Problem.
http://wiki.codeblocks.org/index.php?title=FAQ-Compiling_%28general%29#Q:_How_do_I_report_a_compilation_problem_on_the_forums.3F

Tim S.
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Offline bekabo

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 10
Re: codeblocks full reset
« Reply #5 on: June 03, 2020, 02:45:02 am »
I actually tried to reinstall that bec my editor wont format my code for unknown reason so its an editor problem ,
so how is that problem is not a codeblocks problem.

Online stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6945
    • My Best Post
Re: codeblocks full reset
« Reply #6 on: June 03, 2020, 02:47:28 am »
I actually tried to reinstall that bec my editor wont format my code for unknown reason so its an editor problem ,
so how is that problem is not a codeblocks problem.

Since, you refused to report any information I guessed it was a Compiler problem!
There is no mind readers providing support!

I have no idea what you mean by "bec".

Tim S.
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Offline bekabo

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 10
Re: codeblocks full reset
« Reply #7 on: June 03, 2020, 02:53:07 am »
bec = becasue , and I Wanted to reinstall to resert my editor formattor setting,

but it wont work, if I can't reset it , guess I use another IDE .
  ty for replying :)

Online stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6945
    • My Best Post
Re: codeblocks full reset
« Reply #8 on: June 03, 2020, 03:16:00 am »
bec = becasue , and I Wanted to reinstall to resert my editor formattor setting,

but it wont work, if I can't reset it , guess I use another IDE .
  ty for replying :)

Without information no one can help you!

Tim S.
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Online stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6945
    • My Best Post
Re: codeblocks full reset
« Reply #9 on: June 03, 2020, 03:22:05 am »
I have no idea what OS you are using!
I have no idea what you tried to do!
I have no idea what you thought should happen!
I have no idea what version of Code::Blocks you are using!

And, I have no idea why you posted no useful information!

Tim S.
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Offline bekabo

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 10
Re: codeblocks full reset
« Reply #10 on: June 03, 2020, 05:31:22 am »
I am using windows 10,
my auto indention wont work correctly with funcions (cruley brackets)

so why I try to int main() { press enter }

it will be {
} no space

I thought it will {
 space
}

I wanted to reset to fix , cant fix it .

and what is tim S. meaning

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 12688
    • Travis build status
Re: codeblocks full reset
« Reply #11 on: June 03, 2020, 09:18:38 am »
Sorry, but it is still not possible to understand what is your problem.
I could guess that you're complaining that C::B doesn't insert a line with indentation, but this is just a guess.
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline bekabo

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 10
Re: codeblocks full reset
« Reply #12 on: June 03, 2020, 03:34:32 pm »
yeah , its simple like that , and it happend for no reason ,  I was writing a program then this problem happend.

Offline bekabo

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 10
Re: codeblocks full reset
« Reply #13 on: June 03, 2020, 04:16:05 pm »
the problem happen with functions only, is it supposed to indent a line when I press enter after int main(){enter},

and becomes int main() {
        something here
}

or I am just dumb.

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 12688
    • Travis build status
Re: codeblocks full reset
« Reply #14 on: June 03, 2020, 07:28:49 pm »
Yes, it works almost fine (sometimes it double indents), even with open brace on the same line style.
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]