Author Topic: cbArtProvider: error  (Read 463 times)

Offline LETARTARE

  • Regular
  • ***
  • Posts: 374
  • L'ami de l'homme.The friend of man.
cbArtProvider: error
« on: June 19, 2019, 01:17:14 pm »
VISTA, TDM5103, wx28, cb-11725..11742

Since the revision 'cb:11725' at startup, we get the following 'Code::Blocks log' :
Quote
...
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/run'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/pause'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/stop'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/run_to'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/next'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/step'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/step_out'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/next_inst'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/step_inst'
...

see attachement  : erro_log_cb11725.txt

C::B  : svn11792, wx2.8, plugins : QtPregen-2.6.0-sdk142
1-Vista Business Pack 2 32bits : TDM-GCC-5.1.0.3
2-OpenSuse-42.3-Leap 64bits :  g++-4.8.5,
=> !! The messages are translated by Deepl !!

Offline LETARTARE

  • Regular
  • ***
  • Posts: 374
  • L'ami de l'homme.The friend of man.
Re: cbArtProvider: error
« Reply #1 on: June 21, 2019, 01:50:05 pm »
I just tested under "OpenSuse-42.3-Leap 64bits: g ++ - 4.8.5, wx28"  with  rev11742
on getting the same messages

Quote
...
Debugger
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/run'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/pause'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/stop'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/run_to'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/next'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/step'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/step_out'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/next_inst'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/step_inst'
ClassWizard
...
C::B  : svn11792, wx2.8, plugins : QtPregen-2.6.0-sdk142
1-Vista Business Pack 2 32bits : TDM-GCC-5.1.0.3
2-OpenSuse-42.3-Leap 64bits :  g++-4.8.5,
=> !! The messages are translated by Deepl !!

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 11825
    • Travis build status
Re: cbArtProvider: error
« Reply #2 on: June 24, 2019, 08:06:15 pm »
How are you building? Have you run the appropriate src/update* script?
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline LETARTARE

  • Regular
  • ***
  • Posts: 374
  • L'ami de l'homme.The friend of man.
Re: cbArtProvider: error
« Reply #3 on: June 25, 2019, 09:38:56 am »
I'm using a previous version of 'Code::Block' in this case  'rev11712'
 - VISTA (TDM510, wx28) and 'update.bat' :  versions  rev11725..rev11742
 - OpenSUse (gcc4.8.5, wx28) and 'update' : only rev11742
In both cases I loaded and compiled the workspace without error.

It was at startup that these messages appeared, and I did not see any impact when using.

If you give me some guidelines, I can fire new tests.
« Last Edit: June 25, 2019, 09:43:07 am by LETARTARE »
C::B  : svn11792, wx2.8, plugins : QtPregen-2.6.0-sdk142
1-Vista Business Pack 2 32bits : TDM-GCC-5.1.0.3
2-OpenSuse-42.3-Leap 64bits :  g++-4.8.5,
=> !! The messages are translated by Deepl !!

Offline Miguel Gimenez

  • Regular
  • ***
  • Posts: 301
Re: cbArtProvider: error
« Reply #4 on: June 25, 2019, 10:04:11 am »
I can reproduce with Windows 7 and 10, wx3.1.2, C::B head

Code: [Select]
Loaded 60 plugins
Loading:
CodeCompletion
Compiler
Debugger
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/run'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/pause'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/stop'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/run_to'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/next'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/step'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/step_out'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/next_inst'
cbArtProvider: Unknown id 'core/dbg/step_inst'
EditorConfig

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 11825
    • Travis build status
Re: cbArtProvider: error
« Reply #5 on: June 25, 2019, 11:39:54 am »
If you see these and everything works fine (there are no missing images in the debugger menu), then this would mean that the cbArtProvider in the compiler is asked for the images in the main menu (core).

Please confirm this. If this is the case this message is wrong and should be removed.
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline Miguel Gimenez

  • Regular
  • ***
  • Posts: 301
Re: cbArtProvider: error
« Reply #6 on: June 25, 2019, 12:13:57 pm »
The images are correct in debugger menu and debugger toolbar.

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 11825
    • Travis build status
Re: cbArtProvider: error
« Reply #7 on: June 25, 2019, 01:11:37 pm »
Should be fixed in r11743.
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline LETARTARE

  • Regular
  • ***
  • Posts: 374
  • L'ami de l'homme.The friend of man.
Re: cbArtProvider: error
« Reply #8 on: June 25, 2019, 04:59:16 pm »
It's ok in rev11744
C::B  : svn11792, wx2.8, plugins : QtPregen-2.6.0-sdk142
1-Vista Business Pack 2 32bits : TDM-GCC-5.1.0.3
2-OpenSuse-42.3-Leap 64bits :  g++-4.8.5,
=> !! The messages are translated by Deepl !!