Author Topic: Error After the Build  (Read 310 times)

Offline valdazo

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 1
Error After the Build
« on: May 28, 2019, 02:39:46 am »
Hello, I am having a small trouble

I am running Code::Blocks 17.12 on Windows 10 64bits with MinGW.

I don't have a problem with launching the build and producing the console, my issue is what happens after it. A small error on the Build Log occurs, which is what is bothering me, I tried it on Hello World and it's the same error.


Build log:
Code: [Select]
-------------- Run: Debug in Prog1 (compiler: GNU GCC Compiler)---------------

Checking for existence: C:\Users\Valdazo\Documents\Prog1\bin\Debug\Prog1.exe
Executing: "D:\Program Files (x86)\CodeBlocks/cb_console_runner.exe" "C:\Users\Valdazo\Documents\Prog1\bin\Debug\Prog1.exe"  (in C:\Users\Valdazo\Documents\Prog1\.)
Process terminated with status -1073741510 (0 minute(s), 3 second(s))


The seconds is determined by the time that I have the console open.

Thanks in advance for the help.

Offline sodev

  • Regular
  • ***
  • Posts: 295
Re: Error After the Build
« Reply #1 on: May 28, 2019, 03:20:08 am »
Your application crashes, run it in the debugger and check the stacktrace.

Offline stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6550
    • My Best Post
Re: Error After the Build
« Reply #2 on: May 28, 2019, 04:45:51 am »
More likely it is in an endless loop and user hits Control C.

http://proscada.ru/ctkbase.en/articles/q5162.html

C000013A is same as -1073741510

Tim S.
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Offline stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6550
    • My Best Post
Re: Error After the Build
« Reply #3 on: May 28, 2019, 04:49:34 am »
To have help to fix the problem post a full rebuild log. http://wiki.codeblocks.org/index.php/FAQ-Compiling_(errors)#Q:_How_do_I_troubleshoot_a_compiler_problem.3F

You could also try to build and run the Release target and if it works you likely have a debugger configuration or installation issue.

Tim S.


« Last Edit: May 28, 2019, 05:17:16 am by stahta01 »
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org