Author Topic: The 06 february 2006 build is out.  (Read 15452 times)

Offline mmkider

  • Almost regular
  • **
  • Posts: 150
Re: The 06 february 2006 build is out.
« Reply #15 on: February 07, 2006, 04:16:36 pm »
I used the 04 February 2006 build, and  it's fine.
But I updated my codeblocks to the 06 February 2006 build, I got follow 






Offline thomas

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 3979
Re: The 06 february 2006 build is out.
« Reply #16 on: February 07, 2006, 04:21:32 pm »
Out of curiosity... your Windows version looks Chinese (?) umm... not Western.

Are there also any Chinese characters inside that source file, and if there are some, could you try if it works when you delete these first? In that case, we would have a clue where to look...
"We should forget about small efficiencies, say about 97% of the time: Premature quotation is the root of public humiliation."

Offline killerbot

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 5193
Re: The 06 february 2006 build is out.
« Reply #17 on: February 07, 2006, 04:28:49 pm »
Quote
# Added menu item "Edit->File encoding" to select the active file's encoding. Partial patch by 280Z28
# Added simple BOM signature encoding auto-detection on file open
could this be the reason, this is a change on the 5th.

Offline thomas

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 3979
Re: The 06 february 2006 build is out.
« Reply #18 on: February 07, 2006, 04:38:02 pm »
I don't think so, although I believe that the cause of the problem may be related.
"We should forget about small efficiencies, say about 97% of the time: Premature quotation is the root of public humiliation."

Offline Quetz

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 19
    • http://
Re: The 06 february 2006 build is out.
« Reply #19 on: February 07, 2006, 07:08:09 pm »
[BUG]

There is problem while debugging.
Try: put two breakpoint in one procedure. Before that order to show "watch window". After "start debugging" is clicked, the debugging session stops at first breakpoint- it's ok- and in the watch window i can see all the stuff.

But, when clicking start/contiue once again it stops at the next breakpoint, but the debug toolbat and debug menu are freezed!!! The only thing i can do is to stop debugging (it's the only enabled button).

Please tell me what to do! 

Best regards,
Quetz