Author Topic: Code::Block Logs (F2)  (Read 507 times)

Offline Landslyde

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 46
Code::Block Logs (F2)
« on: March 07, 2018, 06:11:12 pm »
I can go to full screen by using SHIFT + F11. I can then go back to default screen using SHIFT + F11. One cmd works both ways. That's expected, the way it shld be. By he same token (and product consistency), it wld be nice if showing/hiding the logs below the editor relied solely on the F2 key. As it now, I can hide the logs using F2. But when I want them back, I have to go back to the menu: View -> Logs. This isn't a huge deal, but it'd be nice if this worked both ways with the F2 key.
« Last Edit: March 07, 2018, 10:22:10 pm by Landslyde »
Linux Mint 19
Code::Blocks 17.12
GCC 7.3.0

Offline Miguel Gimenez

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 112
Re: Code::Block Logs (F2)
« Reply #1 on: March 07, 2018, 07:03:30 pm »
At least with current SVN and Windows 7 F2 hides and shows the logs, and it has been this way as long as I can remember.

Offline BlueHazzard

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1968
Re: Code::Block Logs (F2)
« Reply #2 on: March 07, 2018, 07:25:59 pm »
What version of codeblocks are you using and what operating system?

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 11040
    • Travis build status
Re: Code::Block Logs (F2)
« Reply #3 on: March 07, 2018, 08:07:34 pm »
Linux version build with wx3.x. This is known problem...
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline Landslyde

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 46
Re: Code::Block Logs (F2)
« Reply #4 on: March 07, 2018, 10:18:47 pm »
I figured this was known, but I didn't see anyone banging their head into the wall abt it but me  :D

Thanks for the replies.
Linux Mint 19
Code::Blocks 17.12
GCC 7.3.0

Offline BlueHazzard

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1968
Re: Code::Block Logs (F2)
« Reply #5 on: March 07, 2018, 10:53:58 pm »
a workaround is to click in some other window before pressing f2

for example click in the project tree on the left and F2 works...
It does not work if the editor window is in focus....

Offline Landslyde

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 46
Re: Code::Block Logs (F2)
« Reply #6 on: March 08, 2018, 01:10:00 am »
Just tried it. Thanks for the tip, BlueHazzard.
Linux Mint 19
Code::Blocks 17.12
GCC 7.3.0

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 11040
    • Travis build status
Re: Code::Block Logs (F2)
« Reply #7 on: March 08, 2018, 01:21:16 am »
I figured this was known, but I didn't see anyone banging their head into the wall abt it but me  :D
I'm, it is so annoying, but I'm not sure how to fix it. :(
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]