Author Topic: wxGenericStaticBitmap  (Read 795 times)

Offline spflanze

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 27
Re: wxGenericStaticBitmap
« Reply #15 on: October 16, 2017, 11:59:03 pm »
Your cpb file edits worked. All is working as should be now. Thanks :)

Yes, I did change the name of the project. I thought it would be sufficient to rename the files. This turned out not to be the case.

Offline spflanze

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 27
Re: wxGenericStaticBitmap
« Reply #16 on: October 17, 2017, 01:08:33 am »
I spoke to soon. There is still a problem. The wxs file is open in three different tabs, and all three of them show it as a text file. If I try to close any of them Code::Blocks crashes. I suspect it is corruption in the cpb file I introduced when I changed the name of the wxs file. The project can be downloaded here:

http://www.mediafire.com/file/0l9kk5ccucmmbhb/TIA_Designer_Double_wxs.zip

Offline Miguel Gimenez

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 54
Re: wxGenericStaticBitmap
« Reply #17 on: October 17, 2017, 10:57:23 am »
I get only one wxs open (using SVN 11195); anyway you can try moving or renaming the .layout file.


Offline spflanze

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 27
Re: wxGenericStaticBitmap
« Reply #18 on: October 17, 2017, 08:30:54 pm »
My installation's Code::Blocks info:
Release: 16.01 rev 10702
SDK Version: 1.29.0
wxWidgets 3.0.3

Offline BlueHazzard

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1541
Re: wxGenericStaticBitmap
« Reply #19 on: October 17, 2017, 10:56:47 pm »
It also works for me. I opened codeblocks and the wxsmith file was open as xml code, so there was something strange. But i had no crash or anything strange...
Have you tried to delete the .layout file?
Does all filenames are correct? It would be the best you use a backup you have send us and to try a gain. But before opening delete the layout file