Author Topic: Export problem  (Read 292 times)

Offline ordak

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 40
Export problem
« on: September 05, 2017, 10:00:01 am »
After running Code::Blocks rev 11157 without opening any project the following happens :

File(menu)->Export->As ODT...

A debug window appears. But if I open a project then export, things go on as expected. The xml file is attached.

OS: Ubuntu 16.04.3 LTS
PC: ASUS Laptop

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 10369
Re: Export problem
« Reply #1 on: September 05, 2017, 08:29:27 pm »
What are the exact steps to reproduce the problem?
<debugger plugin maintainer>
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline ordak

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 40
Re: Export problem
« Reply #2 on: September 06, 2017, 09:50:32 am »
What are the exact steps to reproduce the problem?

  • Run "Code::Blocks" IDE
  • Click "File" Menu
  • Hover mouse over "Export"
  • Click "As ODT..."

I expect to see a window saying for instance "Please open a project". But instead a "debug" window appears.

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 10369
Re: Export problem
« Reply #3 on: September 06, 2017, 03:39:23 pm »
This is an instance of this bug: https://trac.wxwidgets.org/ticket/14302

On my Gentoo+enlightenment the menu items in this submenu are correctly disabled...
<debugger plugin maintainer>
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]