Author Topic: CB on Ubuntu VM doesn't refresh my UI  (Read 297 times)

Offline ima bucket

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 6
CB on Ubuntu VM doesn't refresh my UI
« on: March 03, 2017, 12:51:04 am »
Hi Guys,

I'm currently working with 64b Ubuntu running on VMware and doing development with CB. My issue is that (for example) when I change my view from full screen to default view, the UI doesn't refresh. This also happens after a while when I close my tabs and open others.

I am looking for some direction as to who I should be seeking assistance from. Whether it be Ubuntu, VMware or CB as to the root of the issues I am currently seeing.

My versions are as follows:
VMware: 12.5.1 build-4542065
Ubuntu: Linux ubuntu 4.4.0-64-generic #85-Ubuntu SMP Mon Feb 20 11:50:30 UTC 2017 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
CB: 13.12 Build Oct 23 2015, 22:44:30 - wx3.0.2 (Linux, unicode) - 64 bit

The CB version I have is the one that was available in the Ubuntu apt packages.


Hope its just something similar like changing to a 32b OS and everything will work :)

Ryan.

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 10019
Re: CB on Ubuntu VM doesn't refresh my UI
« Reply #1 on: March 03, 2017, 01:54:06 am »
Most of these problems are caused by graphics drivers bugs...
<debugger plugin maintainer>
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline BlueHazzard

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1345
Re: CB on Ubuntu VM doesn't refresh my UI
« Reply #2 on: March 03, 2017, 02:51:34 am »
i would also recommend to try a different desktop like gnome or xfce.

Offline ima bucket

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 6
Re: CB on Ubuntu VM doesn't refresh my UI
« Reply #3 on: March 03, 2017, 04:15:41 am »
Changing the desktop to lxde worked for me, cheers guys!

Probably was a driver issue with gnome.