Author Topic: Please help me solve this issue  (Read 2373 times)

Offline Psyche

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 5
Please help me solve this issue
« on: September 13, 2016, 08:39:06 pm »
Hi! I'm having a problem with codeblocks. Whenever I run a program after coding it shows a blank window. Even if i run a simple program like Hello World it runs and  then a blank screen appears.
Can anyone tell me what i should do to solve this problem? :-[

Offline stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6613
    • My Best Post
Re: Please help me solve this issue
« Reply #1 on: September 13, 2016, 09:02:21 pm »
The version of Windows might make a difference; OS Version?

Any reason you are NOT using Code::Blocks version 16.01?

Tim S.
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Offline Psyche

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 5
Re: Please help me solve this issue
« Reply #2 on: September 13, 2016, 09:24:49 pm »
I'm using windows 10.
Ok i uninstalled the previous version and installed the 16.01 version. Still it's showing the same thing.

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 11939
    • Travis build status
Re: Please help me solve this issue
« Reply #3 on: September 13, 2016, 10:19:35 pm »
What happens if you open a cmd.exe and run the same executable in it?
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline Psyche

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 5
Re: Please help me solve this issue
« Reply #4 on: September 13, 2016, 10:25:46 pm »
Nothing happens  :-\

Offline stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6613
    • My Best Post
Re: Please help me solve this issue
« Reply #5 on: September 13, 2016, 10:37:54 pm »
Have you checked for an Anti-Virus issue?

Because, this sounds like either bad code or Anti-Virus program is causing the problem to me.

Tim S.
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Offline Psyche

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 5
Re: Please help me solve this issue
« Reply #6 on: September 14, 2016, 05:26:23 pm »
Turns out it was an antivirus issue  ::)
Disabled avast and it works again! :D
Thanks!