Author Topic: Can not Code :: Blochks  (Read 3018 times)

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Can not Code :: Blochks
« on: December 03, 2015, 09:18:24 pm »
 


Good evening!

I downloaded the installer for Code :: Blocks called codeblocks-13.12-setup-RC2.exe. I clicked it, and specify a directory, and so on followed.

I'm here now, and pressed the codeblocks.exe also pressed all here different .exe.

I do not understand something that I do not know, or I do not return the setting, maybe I did something wrong.

Please indicate how it should be? How Code :: Blocks must be run at the correct setting?

Thank You in advance!

<A href="http://www.fayloobmennik.net/5567625">Кодеблок.bmp</A>


Кодеблок.bmp

In other words, he does not start. No, this is not happening!
« Last Edit: December 03, 2015, 09:23:57 pm by Дмитро »

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #1 on: December 03, 2015, 09:53:37 pm »
I have a Dev-C ++ in a directory in C: \ stable_Dev \ devcpp.ehe.
How to combine them for the Union? As they indicate the presence of each other that they would be found and acting together in a united instrument?
« Last Edit: December 03, 2015, 10:03:08 pm by Дмитро »

Offline pirx67

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 35
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #2 on: December 03, 2015, 09:59:49 pm »
It's not clear to me why you downloaded and installed even a release candidate (i. e. RC2) of an old release  (13.12)
if you could have had a real release version of it (without the RCx). Also you downloaded an installer without a
bundled compiler which is astonishing to me when you seem to start with it.

From your screen shot I guess you're using a Windows 7. The installer should have added some start menu entries
that should be usable to start Code::Blocks. Why it's not working at all on your machine? I don't know.

I think you should uninstall all that with the uninstaller (found in the installation directory).

Fortunately the next release (15.12) will be available soon so there is a release candidate RC1 of a full installer with a
bundled MinGW GCC compiler. The download can be found here: http://sourceforge.net/projects/codeblocks/files/Binaries/15.12-RC1/. Download codeblocks-15.12mingw-setup-RC1.exe that includes a compiler.

Install that and then we'll see how it goes.

Greets,
    pirx67

PS.: I don't know anything about Dev-C++ and the compiler it uses.

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #3 on: December 03, 2015, 10:09:03 pm »
Removed non-english content ! Please respect that this forum is english only !!
Jens


Windows 7    Ні, Windows XP

Thank you very much!!!!!!!!
Windows 7 No Windows XP
« Last Edit: December 04, 2015, 06:56:52 am by jens »

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #4 on: December 03, 2015, 11:09:02 pm »
It's not clear to me why you downloaded and installed even a release candidate (ie RC2) of an old release (13.12)

Removed non-english content ! Please respect that this forum is english only !!
Jens


For me too!
« Last Edit: December 04, 2015, 06:56:41 am by jens »

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #5 on: December 03, 2015, 11:42:40 pm »

Yes, I caused uninstaller, then downloaded CodeBlocks-15.12mingw-installation-RC1.exe, which includes a compiler.
I performed the set, but it also does not work!
I'm surprised, really, really weird.
I'm ready and want to conduct research, to understand that does not work, and I intend to follow the advice and instructions.


http://www.fayloobmennik.net/5567775
« Last Edit: December 03, 2015, 11:58:22 pm by Дмитро »

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #6 on: December 03, 2015, 11:52:33 pm »
Comruter name:
WIN7XP
argc = 1

argv[0] = "Untitled2.exe"
envp[0] = "ALKY=C:\Program Files\Alky for Applications\Libraries\"
envp[1] = "ALLUSERSPROFILE=C:\Documents and Settings\All Users"
envp[2] = "APPDATA=C:\Documents and Settings\Ржавое корыто\Application Data"
envp[3] = "CLIENTNAME=Console"
envp[4] = "CommonProgramFiles=C:\Program Files\Common Files"
envp[5] = "COMPUTERNAME=WIN7XP"
envp[6] = "ComSpec=C:\WINDOWS\system32\cmd.exe"
envp[7] = "EDPATH=C:\WATCOM4\EDDAT"
envp[8] = "FINCLUDE=C:\WATCOM4\SRC\FORTRAN;C:\WATCOM4\SRC\FORTRAN\WIN;E:\WATCOM\SRC\FORTRAN;E:\WATCOM\SRC\FORTRAN\WIN"
envp[9] = "FP_NO_HOST_CHECK=NO"
envp[10] = "HOMEDRIVE=C:"
envp[11] = "HOMEPATH=\Documents and Settings\Ржавое корыто"
envp[12] = "INCLUDE=C:\WATCOM4\H;C:\WATCOM4\H\NT;E:\WATCOM\H;E:\WATCOM\H\NT;E:\WATCOM\H\NT\DIRECTX;E:\WATCOM\H\NT\DDK;C:\WATCOM4\H\NT\DIRECTX;C:\WATCOM4\H\NT\DDK"
envp[13] = "LOGONSERVER=\\WIN7XP"
envp[14] = "NUMBER_OF_PROCESSORS=1"
envp[15] = "OS=Windows_NT"
envp[16] = "Path=C:\WATCOM4\BINNT;C:\WATCOM4\BINW;C:\Python27\;C:\Python27\Scripts;E:\WATCOM\BINNT;E:\WATCOM\BINW;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;C:\Program Files\Alky for Applications\Libraries\"
envp[17] = "PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH"
envp[18] = "PROCESSOR_ARCHITECTURE=x86"
envp[19] = "PROCESSOR_IDENTIFIER=x86 Family 15 Model 3 Stepping 4, GenuineIntel"
envp[20] = "PROCESSOR_LEVEL=15"
envp[21] = "PROCESSOR_REVISION=0304"
envp[22] = "ProgramFiles=C:\Program Files"
envp[23] = "PROMPT=$P$G"
envp[24] = "SESSIONNAME=Console"
envp[25] = "SystemDrive=C:"
envp[26] = "SystemRoot=C:\WINDOWS"
envp[27] = "TEMP=C:\DOCUME~1\D09D~1\LOCALS~1\Temp"
envp[28] = "TMP=C:\DOCUME~1\D09D~1\LOCALS~1\Temp"
envp[29] = "USERDOMAIN=WIN7XP"
envp[30] = "USERNAME=Ржавое корыто"
envp[31] = "USERPROFILE=C:\Documents and Settings\Ржавое корыто"
envp[32] = "WATCOM=C:\WATCOM4"
envp[33] = "WHTMLHELP=C:\WATCOM4\BINNT\HELP"
envp[34] = "windir=C:\WINDOWS"
envp[35] = "WIPFC=C:\WATCOM4\WIPFC"

Offline stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6613
    • My Best Post
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #7 on: December 04, 2015, 03:54:42 pm »
No one can help you because "it does NOT work" tells us nothing!

1. Did the program install without issues?
2. Did the Code::Blocks IDE startup without issues?

If yes, to both of those questions, what is the problem?

Tim S.
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #8 on: December 04, 2015, 06:07:45 pm »
   
Thank you!

Code :: Blocks environment is running, it looks good. I am glad!

 In the morning morning , well earned all . I examine her.
« Last Edit: December 04, 2015, 06:52:09 pm by Дмитро »

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #9 on: December 04, 2015, 06:23:54 pm »
That is, .Code :: Blocks properly established, but did not run.

 Today, everything just works. All is well!

 I'll try it at work, and if there are problems, then I will write about them.   
Вітання.bmp
« Last Edit: December 04, 2015, 07:15:05 pm by Дмитро »

Offline stahta01

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 6613
    • My Best Post
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #10 on: December 04, 2015, 09:21:43 pm »
That is, .Code :: Blocks properly established, but did not run.

 Today, everything just works. All is well!

 I'll try it at work, and if there are problems, then I will write about them.   
Вітання.bmp

For your information, Code::Blocks sometimes opens an Compiler Detection windows that needs to be click on to get to the IDE.
This windows sometimes does NOT show up in front; if you minimize the windows one at a time you will normally see this window so you can click on it so the IDE starts.

Tim S.
 
« Last Edit: December 04, 2015, 09:45:28 pm by stahta01 »
C Programmer working to learn more about C++ and Git.
On Windows 7 64 bit and Windows 10 32 bit.
On Debian Stretch, compiling CB Trunk against wxWidgets 3.0.
--
When in doubt, read the CB WiKi FAQ. http://wiki.codeblocks.org

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #11 on: December 05, 2015, 07:32:47 pm »
Thank you! Yes, most likely because it was.
Let them read further course the many who will enter here in the future.

Offline Дмитро

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 86
Re: Can not Code :: Blochks
« Reply #12 on: December 05, 2015, 07:37:51 pm »
Yes, there is a high technical support.

Extremely well, and really very understandable advice.