Author Topic: Issue with keybinder plugin  (Read 2556 times)

Offline spectrum

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 16
Issue with keybinder plugin
« on: January 17, 2015, 09:31:39 am »
Dear,

i am using keybinder plugin on CB 13.12  compiled on jessie (wx3.0).
I can set up key bindings, but at next CB reload, they are lost. Same if i create a profile different from "Primary".

Reagrds,
Angelo

Offline jens

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 7265
    • Jens' unofficial debian-repository for the Code::Blocks - IDE
Re: Issue with keybinder plugin
« Reply #1 on: January 17, 2015, 01:59:57 pm »
What is compiled against wx3.0 ?
Code::Blocks, or just the plugin ?
Your post is not really clear, sorry.

Offline spectrum

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 16
Re: Issue with keybinder plugin
« Reply #2 on: January 17, 2015, 10:44:26 pm »
Well, i compiled everything against wx3.0, since Debian Jessie doesn't have 2.8 anymore. Plugins are inside the source tree, not sure if it need wx3.0 or not.

I do:

1) Settings -> Editor -> Keyboard Shortcuts
2) On "Primary" profile, i select Build -> Run and set F10
3) Click OK -> It works
4) Close Codeblocks
5) inside .codeblocks/cbKeyBinder10.ini   i see 
bind-2448-type4660=&Build\\Run|Run current project|F10|
Still there.
6) repoen C::B, Run (and cbKeyBinder10.ini) is back to original CTRL+F10

Strangely,. there are no issue if i set F1 to Help -> About

Regards



Offline jens

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 7265
    • Jens' unofficial debian-repository for the Code::Blocks - IDE
Re: Issue with keybinder plugin
« Reply #3 on: January 18, 2015, 12:38:04 am »
So it's F10 that can not be mapped, right ?
Read this: http://forums.codeblocks.org/index.php/topic,8303.0.html and/or search the forum for F10 .