Author Topic: WxWidgets wizard at CodeBlocks  (Read 3158 times)

Offline Gulper

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 4
WxWidgets wizard at CodeBlocks
« on: July 02, 2012, 06:29:04 am »
Hi, i'm experiencing problem with my wizard...
Six months a go, i was using wxsmith, created programs without this problem.
then i take a break and want to use it again. When i'm creating a project through a wizard



my wizard just straight to finish, without another wizard to make settings for precompiled header.
The project built without wx_pch in my header file and i can't get it compiled.
Even if i change the build options to be the exact same settings with my previous one, i still can't get it done.
can somebody help me? Thanks.

I'm using Win7 64bit, codeblocks 10.05 and WxWidgets 2.8.12


« Last Edit: July 02, 2012, 08:05:23 am by Gulper »

Offline MortenMacFly

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 9496
Re: WxWidgets wizard at CodeBlocks
« Reply #1 on: July 02, 2012, 08:09:26 am »
can somebody help me? Thanks.
Well - I'Ve never seen such a strange issue and I don't understand what should cause this. However, you can try to reset (delete) your configuration file and see if that helps. Make a backup before and if it helps, send a copy here to the forums for inspection.
Compiler logging: Settings->Compiler & Debugger->tab "Other"->Compiler logging="Full command line"
C::B Manual: http://www.codeblocks.org/docs/main_codeblocks_en.html
C::B FAQ: http://wiki.codeblocks.org/index.php?title=FAQ

Offline Gulper

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 4
Re: WxWidgets wizard at CodeBlocks
« Reply #2 on: July 02, 2012, 12:32:03 pm »
can somebody help me? Thanks.
Well - I'Ve never seen such a strange issue and I don't understand what should cause this. However, you can try to reset (delete) your configuration file and see if that helps. Make a backup before and if it helps, send a copy here to the forums for inspection.

Thanks! It's now works like usual  ;D
Here's my configuration file

Offline MortenMacFly

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 9496
Re: WxWidgets wizard at CodeBlocks
« Reply #3 on: July 02, 2012, 03:11:29 pm »
Thanks! It's now works like usual  ;D
Nice to know. I have used your config file to give it as try but even then it worked fine for me. ??? I have no glue what was the cause but luckily it seems solved. ;-)
Compiler logging: Settings->Compiler & Debugger->tab "Other"->Compiler logging="Full command line"
C::B Manual: http://www.codeblocks.org/docs/main_codeblocks_en.html
C::B FAQ: http://wiki.codeblocks.org/index.php?title=FAQ