Author Topic: "You can't "run" a commands-only target..."  (Read 7581 times)

Offline krokodylek

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 3
"You can't "run" a commands-only target..."
« on: February 27, 2011, 09:38:08 pm »
Hi.

(sorry for my bad english)

I'm currently play with OGRE render engine.

I'm downloaded Ogre SDK, framework etc.

Using CMake I'm created Code::Blocks project.

And project work fine (compile, etc) except that i can't run compiled program from Code::Blocks button "run" because this display text as in subject.

How to obtain possibility of running programs directly from code::blocks?

(i think that this is code::blocks side problem not for example ogre because compiled program work fine except running in Code::Blocks)



Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 12121
    • Travis build status
Re: "You can't "run" a commands-only target..."
« Reply #1 on: February 27, 2011, 10:07:57 pm »
Check if you're using the correct build target.
And then check if the target has the correct type.

The second one is done in: Project -> Properties -> Build targets -> your target -> Type. Should be "Console application" or "GUI application"
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline krokodylek

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 3
Re: "You can't "run" a commands-only target..."
« Reply #2 on: February 28, 2011, 09:12:29 am »
Thanks for tips.

I know what was wrong: i'm in "build target" selected "all" instead name of project.

Now all works :)