Author Topic: Build error: make goes in a loop  (Read 1877 times)

An00biS

  • Guest
Build error: make goes in a loop
« on: December 23, 2010, 01:02:04 pm »
Hello.

I've just tried to build C::B SVN on Fedora14 and I've run into an issue I can't solve.
The 'make' command goes in a loop, infinitely printing this:
Code: [Select]
CDPATH="${ZSH_VERSION+.}:" && cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run aclocal-1.11
 cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run automake-1.11 --foreign
CDPATH="${ZSH_VERSION+.}:" && cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run autoconf
 cd . && /bin/sh ./config.status Makefile
config.status: creating Makefile

I tried running aclocal-1.11 and automake-1.11 manually. They finished ok, but the problem remained. I wonder why the Makefile even calls the 'missing' script when the commands are available.

Full build output:
Code: [Select]
./bootstrap
libtoolize: putting auxiliary files in `.'.
libtoolize: copying file `./ltmain.sh'
libtoolize: putting macros in AC_CONFIG_MACRO_DIR, `m4'.
libtoolize: copying file `m4/libtool.m4'
libtoolize: copying file `m4/ltoptions.m4'
libtoolize: copying file `m4/ltsugar.m4'
libtoolize: copying file `m4/ltversion.m4'
libtoolize: copying file `m4/lt~obsolete.m4'
libtoolize: Consider adding `-I m4' to ACLOCAL_AMFLAGS in Makefile.am.
[an00bis trunk]$ ./configure --with-contrib-plugins=all
[ ... CUT ... ]


*************************************************
* Code::Blocks source tree has been configured. *
*************************************************

You can now build Code::Blocks by issuing 'make'.
When the build is complete, become root and install
it by issuing 'make install'.

[an00bis trunk]$ make
CDPATH="${ZSH_VERSION+.}:" && cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run aclocal-1.11
 cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run automake-1.11 --foreign
CDPATH="${ZSH_VERSION+.}:" && cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run autoconf
 cd . && /bin/sh ./config.status Makefile
config.status: creating Makefile
CDPATH="${ZSH_VERSION+.}:" && cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run aclocal-1.11
 cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run automake-1.11 --foreign
CDPATH="${ZSH_VERSION+.}:" && cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run autoconf
 cd . && /bin/sh ./config.status Makefile
config.status: creating Makefile
CDPATH="${ZSH_VERSION+.}:" && cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run aclocal-1.11
 cd . && /bin/sh /home/an00bis/source/codeblocks/trunk/missing --run automake-1.11 --foreign
^Cmake: *** [Makefile.in] Interrupt

Can anyone help please?

Linux version 2.6.35.9-64.fc14.i686 (mockbuild@x86-11.phx2.fedoraproject.org) (gcc version 4.5.1 20100924 (Red Hat 4.5.1-4) (GCC) ) #1 SMP Fri Dec 3 12:35:42 UTC 2010
Code::Blocks SVN At revision 6905


Thanks in advance.

~ An00biS