Author Topic: Starting the program after compiling is slow!  (Read 2345 times)

ComFreek

  • Guest
Starting the program after compiling is slow!
« on: December 02, 2010, 07:17:04 pm »
Hello!
I am new to this forum and hope I have chosen the right sub forum.

I program with wxWidgets and C++ and run Code::Blocks 10.05 on Windows Vista.
So the problem:

If I press F9 (Build & Run), Code::Blocks will first compile the project then run the program but I have noticed that in the newer versions Code::Blocks makes a 5 seconds break and then starts the application.
But this problem only appears if I compile and run my application with F9 or "Build & Run".
(Unfortunately I cannot remember after which version of C::B this bug appeared)

That is really annoying! I hope someone can help me...

Thanks!

PS: Please forgive me my (possible) bad English, I am from Germany ;)

Offline oBFusCATed

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 11715
    • Travis build status
Re: Starting the program after compiling is slow!
« Reply #1 on: December 02, 2010, 08:25:07 pm »
Do you have antivirus software? If you have, please turn it off and test again.
(most of the time I ignore long posts)
[strangers don't send me private messages, I'll ignore them; post a topic in the forum, but first read the rules!]

Offline thomas

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 3979
Re: Starting the program after compiling is slow!
« Reply #2 on: December 02, 2010, 08:50:35 pm »
That sounds like Kaspersky syndrome. If you're really unlucky, it can take 30 seconds.
"We should forget about small efficiencies, say about 97% of the time: Premature quotation is the root of public humiliation."