Author Topic: Autocompletion bug?  (Read 2174 times)

Offline ossLover

  • Single posting newcomer
  • *
  • Posts: 8
Autocompletion bug?
« on: October 07, 2010, 02:41:53 pm »
OS: Linux Debian
Built version: 6585
Language: C


Hello guys,

I have an issue with autocompletion.
First I show you a simple example code where the porblem occurs:
Code: [Select]
struct object_x {
int a;
};

struct object_y {
int b;
struct object_x x;
};

//Here's the problem
int main()
{
        struct object_y o_y;
        o_y. ----> b
               ----> emtpy, no 'x' is shown.
}
Autocompletion doesn't show member x of struct object_y, why? A bug failing to parse a struct object within a struct?
If it's a bug, can someone please report it? I don't have an acount and I will sure forget it etc.
I than ignore the problem for now, and hope it will be fixed soon when updating C::B.

If not, can anyone please give me fix?
Thank you.
« Last Edit: October 07, 2010, 02:43:41 pm by ossLover »

Offline Folco

  • Regular
  • ***
  • Posts: 343
    • Folco's blog (68k lover)
Re: Autocompletion bug?
« Reply #1 on: October 08, 2010, 01:05:30 am »
I get the same problem with code completion branch svn 6677 (Kubuntu 10.04 64 bits).

(BTW, completion of function pointers in the structures works fine now, thank you :))
Kernel Extremist - PedroM power

Offline Loaden

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1014
Re: Autocompletion bug?
« Reply #2 on: October 08, 2010, 03:06:38 am »
confirmed!

Offline Loaden

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1014
Re: Autocompletion bug?
« Reply #3 on: October 08, 2010, 11:03:44 am »
Fixed in r6681! :)

Offline Folco

  • Regular
  • ***
  • Posts: 343
    • Folco's blog (68k lover)
Re: Autocompletion bug?
« Reply #4 on: October 08, 2010, 11:37:40 am »
I confirm. :)

ossLover, you can use that to retrieve sources : svn checkout svn://svn.berlios.de/codeblocks/branches/codecompletion_refactoring CBsrc
Kernel Extremist - PedroM power