Author Topic: Code Completion plugin Big Problem  (Read 4442 times)

Offline helpse

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 25
Code Completion plugin Big Problem
« on: September 19, 2010, 10:46:55 am »
Hi, i got a big problem with Code Completion (I think its the plugin related to my issue).

I can't get it to work, every time i click on "open #include file: xxxx" i get "Not found: xxxx". Happens both cases, when it's a standard header located in the default include path, and also when it's a local header located in the folder i'm working. Although it compiles normally, I tried setting up Setting -> Environment Settings -> Thread Search, and also setting up Settings -> Compiler & Debugger -> Search Directories, and still it isnt working.

May probably be a bug or something.
I'm using Code::Blocks 10.05 and Code Completion plugin is at version 0.7.
Please, urgent help is needed !!!

Offline Loaden

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1014
Re: Code Completion plugin Big Problem
« Reply #1 on: September 20, 2010, 03:38:13 pm »

Offline helpse

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 25
Re: Code Completion plugin Big Problem
« Reply #2 on: September 21, 2010, 09:14:02 am »
Hey Loaden, i tried that CC branch, and it only works for default header. Headers located in the same directory wont work. Some1 must check the code of codecompletion source, cause it seems to be a bug :S

Offline Loaden

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1014
Re: Code Completion plugin Big Problem
« Reply #3 on: September 21, 2010, 10:37:47 am »
Headers located in the same directory wont work.
works well for me.
could you give me more explain?

Offline helpse

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 25
Re: Code Completion plugin Big Problem
« Reply #4 on: September 24, 2010, 03:44:38 am »
This bug is fixed now, and this and other issues are being followed in http://forums.codeblocks.org/index.php/topic,13338.0.html

Thank you Loaden for ur help.