Author Topic: CodeSnippets how to set default hilight?  (Read 4911 times)

Offline Loaden

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1014
CodeSnippets how to set default hilight?
« on: June 02, 2009, 04:24:46 am »
Have some option set default hilight to c/c++, but not plain text?
because i am c/c++ programmer, i don't use other language.

please set some option: let's user set own default hilight, thanks!

Offline ollydbg

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 5234
  • OpenCV and Robotics
    • Chinese OpenCV forum moderator
Re: CodeSnippets how to set default hilight?
« Reply #1 on: June 02, 2009, 05:36:40 am »
Apart from that, some standard C++ headers files, they don't have any file extention like *.h.

So, if a default highlight can be set, these kind of header file can be shown quiet good.
If some piece of memory should be reused, turn them to variables (or const variables).
If some piece of operations should be reused, turn them to functions.
If they happened together, then turn them to classes.

Offline Loaden

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1014
Re: CodeSnippets how to set default hilight?
« Reply #2 on: June 02, 2009, 07:55:12 am »
I found: if not a file link, it's can't hilight item:


[attachment deleted by admin]

Offline JGM

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 518
  • Got to practice :)
Re: CodeSnippets how to set default hilight?
« Reply #3 on: June 02, 2009, 08:27:04 am »
Edit -> Highlight Mode

Offline ollydbg

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 5234
  • OpenCV and Robotics
    • Chinese OpenCV forum moderator
Re: CodeSnippets how to set default hilight?
« Reply #4 on: June 02, 2009, 08:42:35 am »
Edit -> Highlight Mode

Thanks, I try to set the text highlight for iostream, but Edit->syntax highlight, I can't find there is an option for these kind of files. (With no extension) .

See screenshot


[attachment deleted by admin]
If some piece of memory should be reused, turn them to variables (or const variables).
If some piece of operations should be reused, turn them to functions.
If they happened together, then turn them to classes.

Offline JGM

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 518
  • Got to practice :)
Re: CodeSnippets how to set default hilight?
« Reply #5 on: June 02, 2009, 08:52:36 am »
I mean the Edit menu there in Highlight Mode you can select the syntax you want look how well it works.

On attached screenshot

[attachment deleted by admin]

Offline ollydbg

  • Developer
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 5234
  • OpenCV and Robotics
    • Chinese OpenCV forum moderator
Re: CodeSnippets how to set default hilight?
« Reply #6 on: June 02, 2009, 09:04:24 am »
oh, Yes, Thanks.
I have made a mistake :(, I treat "Edit->hightlight" as "Settings->Editor->syntax hightlight" :D.
If some piece of memory should be reused, turn them to variables (or const variables).
If some piece of operations should be reused, turn them to functions.
If they happened together, then turn them to classes.

Offline JGM

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 518
  • Got to practice :)
Re: CodeSnippets how to set default hilight?
« Reply #7 on: June 02, 2009, 09:09:44 am »
oh, Yes, Thanks.
I have made a mistake :(, I treat "Edit->hightlight" as "Settings->Editor->syntax hightlight" :D.

Yeah i thought that  :D, that kind of things happen  :lol:

Offline Loaden

  • Lives here!
  • ****
  • Posts: 1014
Re: CodeSnippets how to set default hilight?
« Reply #8 on: June 02, 2009, 09:11:32 am »
I mean the Edit menu there in Highlight Mode you can select the syntax you want look how well it works.

On attached screenshot

Thanks!
But, I am talking about CodeSnippets , not the CB.