Author Topic: why codeblocks can't run?  (Read 2240 times)

Offline vfdff

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 19
why codeblocks can't run?
« on: April 18, 2009, 12:07:31 pm »
I have setup the  codeblocks 8.02 in the fedora 10 on virtual machine,it run all right when I create an new test project until build the project,but after have builded the project,I click the the menu to run the test project,it prompt the message as figure in the accessory

[attachment deleted by admin]

Offline vfdff

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 19
Re: why codeblocks can't run?
« Reply #1 on: April 18, 2009, 12:15:46 pm »
ps:
it run ok with debug mode ,but it come out wrong when come on the printf fuction " cout << "

[attachment deleted by admin]
« Last Edit: April 18, 2009, 12:18:27 pm by vfdff »

Offline jens

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 7265
    • Jens' unofficial debian-repository for the Code::Blocks - IDE
Re: why codeblocks can't run?
« Reply #2 on: April 18, 2009, 12:34:53 pm »
If you search the forum for "status 255" (with the quotes), you will most likely get the answer (search for the most recent topic first).

By the way:
Please do not post in chinese, topics in other languages than english are not allowed and can be removed silently (as I did with your post today).

Offline vfdff

  • Multiple posting newcomer
  • *
  • Posts: 19
Re: why codeblocks can't run?
« Reply #3 on: April 22, 2009, 05:11:39 am »
thanks for your awoking.
by the way,I have fix the problem by setup xterm