Code::Blocks

User forums => General (but related to Code::Blocks) => Topic started by: jmccay on April 06, 2007, 04:53:58 pm

Title: [sort of off topic]wxCode website
Post by: jmccay on April 06, 2007, 04:53:58 pm
Does anyone else have problems with http://wxcode.sourceforge.net/ (http://wxcode.sourceforge.net/) with Firefox on windows?  All I get is a blue bar at the top.  I can see the website if I use IE Tab to render it with IE, but that seems to defeat the purpose of using Firefox.  I tried disabling all my plug-ins and rebooting, but that didn't help either.  Anyone else have this problem, and later solve it?  If so, how did you fix the problem?
jmccay
Title: Re: [sort of off topic]wxCode website
Post by: stahta01 on April 06, 2007, 10:32:52 pm
I do NOT have the problem, no idea on what to suggest.

FF 2.0.0.3

Tim S
Title: Re: [sort of off topic]wxCode website
Post by: dje on April 06, 2007, 11:09:45 pm
Hi !

Same configuration, same behaviour as Tim

Dje
Title: Re: [sort of off topic]wxCode website
Post by: jmccay on April 07, 2007, 06:56:47 pm
Could it be a firewall issue?  I use norton on this computer (plus AOL has a spyware program).

jmccay
Title: Re: [sort of off topic]wxCode website
Post by: dje on April 07, 2007, 07:53:53 pm
Simple, shut them down for a while to see what happens.

FYI, when I shut down my firewall, I have to repair my DSL connection to have a new IP address to make Internet work.

Dje
Title: Re: [sort of off topic]wxCode website
Post by: jmccay on April 08, 2007, 09:50:12 pm
It was my firewall.  I just need to configure it right.  I exhausted all other options so I tried it. The Firefox Usenet group point me to http://kb.mozillazine.org/Websites_look_wrong#Other_solutions to check many options.  Anyways, thanks for the ideas.
jmccay