Code::Blocks

User forums => General (but related to Code::Blocks) => Topic started by: SartriX on May 10, 2005, 05:29:30 pm

Title: Running in Debugmode
Post by: SartriX on May 10, 2005, 05:29:30 pm
I'm missing one BIG thing when I want to run in debug mode... a continue-button.

It's easy to run till cursor or breakpoint, but once there, all you can do is step next or step in. I'm missing a way to resume normal execution till next (instance of same) breakpoint.
Title: Running in Debugmode
Post by: mandrav on May 10, 2005, 07:21:01 pm
"Debug->Continue" (Ctrl-F7) isn't good enough for you?

Yiannis.
Title: Running in Debugmode
Post by: Anonymous on May 10, 2005, 10:23:19 pm
*feels totally stupid*



...


but still, it's missing as a button :P
Title: Running in Debugmode
Post by: mandrav on May 10, 2005, 10:59:48 pm
Quote
*feels totally stupid*

No reason to :D

Quote
but still, it's missing as a button

If you really miss it that much, you could submit a feature request for it ;)

Yiannis.
Title: Running in Debugmode
Post by: rickg22 on May 11, 2005, 07:30:38 am
Hey perhaps we could modify the "debug" button to perform "continue" whenever it's in debug mode.
Title: Running in Debugmode
Post by: SartriX on May 21, 2005, 11:51:08 am
Oh.. thx btw for enabling 'continue' on the debug button in the final :D
Can't help it, I'm a button freak when I don't work in linux-console.