Code::Blocks

User forums => General (but related to Code::Blocks) => Topic started by: Emmanuel Delahaye on October 09, 2005, 10:57:27 am

Title: Predefined macros
Post by: Emmanuel Delahaye on October 09, 2005, 10:57:27 am
Hi,
I'd like to know if there is a predefined macro when compiling via the Code::Blocks IDE, like CODE_BLOCKS or code_blocks or the like, because I have some debug action to do according to the IDE I am using.

Thanks.
Title: Re: Predefined macros
Post by: mandrav on October 09, 2005, 11:04:53 am
No there isn't any, but if you think it 'd be useful just submit a feature request for it.