Author Topic: Settings - Editor  (Read 3031 times)

sethjackson

  • Guest
Settings - Editor
« on: January 25, 2006, 06:33:51 pm »
Hi in the Settings -> Editor page the abbreviations icon is wrong. I get the deafult one instead of abbrev.png.  :P Anyone else have this problem. Below is screeny. Yes I have run update.bat. :) I have rev 1860....


Offline thomas

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 3979
Re: Settings - Editor
« Reply #1 on: January 25, 2006, 06:40:08 pm »
That's normal. :)

You will need to use 1661 or later to see that icon.
« Last Edit: January 25, 2006, 06:47:19 pm by thomas »
"We should forget about small efficiencies, say about 97% of the time: Premature quotation is the root of public humiliation."

sethjackson

  • Guest
Re: Settings - Editor
« Reply #2 on: January 25, 2006, 08:03:05 pm »
That's normal. :)

You will need to use 1661 or later to see that icon.

Umm you mean 1861 :lol:

Offline thomas

  • Administrator
  • Lives here!
  • *****
  • Posts: 3979
Re: Settings - Editor
« Reply #3 on: January 25, 2006, 08:04:57 pm »
Yea, whatever... :)
In one word, it had not been added yet, so it was quite normal that you did not see it.
"We should forget about small efficiencies, say about 97% of the time: Premature quotation is the root of public humiliation."

sethjackson

  • Guest
Re: Settings - Editor
« Reply #4 on: January 25, 2006, 08:06:57 pm »
Yea, whatever... :)
In one word, it had not been added yet, so it was quite normal that you did not see it.

Ok :)